Botët e Brendshme Botët e Jashtme Pjesa 1 – Akasha

Shenjtorët, të urtët, jogitë dhe kërkuesit e tjerë që kanë parë brenda vetes kanë kuptuar se ekziston një burim dridhës që është rrënja e të gjitha hetimeve shkencore dhe shpirtërore. Kur kryejmë burimin e vetëm të të gjithë përvojës shpirtërore, si mund të themi “feja ime”, “Zoti im” ose “zbulimi im”?

Filmi i rrëfyer në anglisht, ju lutemi lexoni këtu transkriptimin.

Versionet në anglisht të Samadhi dhe Inner Worlds, Outer Worlds Film Series janë titruar në deri në tridhjetë e pesë gjuhë shtesë. Në shumicën e rasteve, transkriptet e shkarkueshme janë gjithashtu në dispozicion nga lista më poshtë. Ju lutemi vini re se të gjitha lidhjet mund të mos jenë gati në këtë kohë, pasi ne po punojmë me zell për t'i botuar ato një gjuhë njëkohësisht. Ju lutemi kontrolloni këtë bibliotekë gjuhësh më poshtë për të zbuluar statusin e transkriptit të interesit.