Botët e Brendshme, Botët e Jashtme – Pjesa 3 – Gjarpri dhe Lotusi

Traditat e lashta mësuan se një qenie njerëzore mund të bëhet një urë që shtrihet nga e jashtmja në të brendshme, nga bruto në delikate, nga çakrat e poshtme në çakrat e larta.

Filmi i rrëfyer në anglisht, ju lutemi lexoni këtu transkriptimin.

Versionet në anglisht të Samadhi dhe Inner Worlds, Outer Worlds Film Series janë titruar në deri në tridhjetë e pesë gjuhë shtesë. Në shumicën e rasteve, transkriptet e shkarkueshme janë gjithashtu në dispozicion nga lista më poshtë. Ju lutemi vini re se të gjitha lidhjet mund të mos jenë gati në këtë kohë, pasi ne po punojmë me zell për t'i botuar ato një gjuhë njëkohësisht. Ju lutemi kontrolloni këtë bibliotekë gjuhësh më poshtë për të zbuluar statusin e transkriptit të interesit.