Filmi i rrëfyer në anglisht, ju lutemi lexoni këtu transkriptimin.

Botët e brendshme Botët e jashtme – Pjesa 4 – “Përtej të menduarit”

Ne jetojmë jetën tonë duke ndjekur lumturinë dhe lirinë “atje” sikur të jetë një mall. Ne jemi bërë skllevër të dëshirave dhe dëshirave tona. Kjo është Maya, iluzioni, loja e pafund e formës. Nuk është e gabuar të dëshirojmë të jemi zgjuar, të jemi të lumtur, por duhet të kuptojmë se nuk mund të gjendet jashtë nesh.

Versionet në anglisht të Samadhi dhe Inner Worlds, Outer Worlds Film Series janë titruar në deri në tridhjetë e pesë gjuhë shtesë. Në shumicën e rasteve, transkriptet e shkarkueshme janë gjithashtu në dispozicion nga lista më poshtë. Ju lutemi vini re se të gjitha lidhjet mund të mos jenë gati në këtë kohë, pasi ne po punojmë me zell për t'i botuar ato një gjuhë njëkohësisht. Ju lutemi kontrolloni këtë bibliotekë gjuhësh më poshtë për të zbuluar statusin e transkriptit të interesit.