Samadhi Pjesa 2 (Nuk është ajo që mendon)

Mësuesit më të mëdhenj shpirtërorë të botës nga kohërat antike deri në ato moderne kanë ndarë mendimin se e vërteta më e thellë e qenies sonë nuk është pronë e një feje të veçantë ose tradite shpirtërore por mund të gjendet brenda zemrës së çdo personi.

Filmi i rrëfyer në anglisht, ju lutemi lexoni këtu transkriptimin.

Versionet në anglisht të Samadhi dhe Inner Worlds, Outer Worlds Film Series janë titruar në deri në tridhjetë e pesë gjuhë shtesë. Në shumicën e rasteve, transkriptet e shkarkueshme janë gjithashtu në dispozicion nga lista më poshtë. Ju lutemi vini re se të gjitha lidhjet mund të mos jenë gati në këtë kohë, pasi ne po punojmë me zell për t'i botuar ato një gjuhë njëkohësisht. Ju lutemi kontrolloni këtë bibliotekë gjuhësh më poshtë për të zbuluar statusin e transkriptit të interesit.