Rreth projektit Zgjoni Botën

Ne e vlerësojmë sinqerisht mbështetjen tuaj dhe ju lutemi mos harroni se ndërsa kontributet tuaja janë shumë të dobishme, angazhimi juaj për studimin tuaj është edhe më i vlefshëm.

Faleminderit!


Transkriptimet

Këto Titra janë përkthyer automatikisht

Përshëndetje dhe faleminderit për shikimin në faqen Zgjoni Botën Patreon.
Do të dëshironim t’ju tregonim pak se pse kemi shkuar në rrugën e patronazhit për të na ndihmuar në financimin e filmave.
Dan filloi krijimin e filmave në 2009. Ai do të kishte drejtuar një biznes të vogël për disa vjet dhe në të njëjtën kohë duke eksploruar një praktikë meditimi gjithnjë e më të thelluar.
Impulsi për të filluar punën në filma lindi nga udhëtimi i tij i brendshëm dhe përvojat në meditim.
Seria e filmave të Botëve të Jashtme të Botës së Brendshme mori tre vjet për të përfunduar Dan dhe arriti mbi 30 milion njerëz në mbi 30 gjuhë, duke fituar rreth një duzinë çmimesh ndërkombëtarisht.
Në vitin 2013 ai shiti biznesin e tij në mënyrë që t’i përkushtohej vetes me kohë të plotë Iniciativës Zgjojeni Botën.
Tanya u bashkua me ekipin Awaken the World në 2016 dhe në 2017 ne lëshuam filmin e pjesës 1 Samadhi si dhe një seri me katër pjesë katër-orëshe të meditimit të drejtuar.
Pjesa 2 Samadhi u lansua në 2018 dhe që nga ajo kohë ne kemi punuar me kohë të plotë në projekte të shumta mediatike.
Në vitin 2019 ne filluam të ofrojmë meditime falas të përjavshme me rënie në javë dhe në vitin 2020 filluam të presim dy meditime ditore në internet ndërsa bashkësia jonë globale e medituesve filloi të rritet.
Unë dhe Dan interpretojmë shumicën e roleve në zgjim në botë, duke përfshirë prodhimin e videove, redaktimin dhe administrimin dhe përveç kësaj Dan është gjithashtu kompozitori kryesor dhe animatori i animatorit, madje duke siguruar mbështetje teknike në të gjitha projektet.
Alex ishte i mirëpritur në ekipin Zgjoni Botën në 2019 dhe ofron mbështetje në internet, si dhe ndihmë me punën shumë të madhe të menaxhimit të përkthimeve.
Ne kemi marrë kontribute të artit dhe muzikës nga shumë artistë të mahnitshëm që rezonojnë me punën tonë. Të qenit kineastë të pavarur është e shkëlqyeshme në atë që ne nderojmë dhe ruajmë vizionin tonë, por gjithashtu do të thotë se fuqia jonë është mjaft e kufizuar.
Imshtë e domosdoshme për ne që filmat dhe mediat e tjera të vihen në dispozicion falas që do të thotë se ata krijojnë të ardhura minimale.

Kjo është ajo ku ne menduam se Patreon mund të punonte bukur. Një vend për tu lidhur me këta mbështetës të cilët mund të na ndihmojnë të vazhdojmë prodhimin e këtyre filmave.
Krijimi i muzikës dhe animacioneve me pamje të personalizuar janë një komponent i mrekullueshëm për projektet tona, por janë tepër kohë. Më shumë buxhet do të thotë prodhime me cilësi më të lartë.
Disa nga shpenzimet tona kryesore përfshijnë përkthime, azhurnime të pajisjeve të pritjes në internet, shkrepje aksionesh dhe punë të palëve të treta.
Që nga viti 2020 ka disa projekte në lëvizje, duke përfshirë Samadhin, pjesën 3, një përvojë virtuale Tërheqje dhe një film në lidhje me punën me Anthogens.
Ne gjithashtu kemi një plan për të krijuar një film të animuar për fëmijë në lidhje me meditimin në vitet në vijim.