Zgjoni Nismën Botërore

Filma dhe media për zgjimin e vetëdijes njerëzore.

Faleminderit për vizitën tuaj

Të gjithë titrat e filmave dhe transkriptimet në këtë faqe në internet janë krijuar dhe verifikuar nga përkthyesit njerëzorë që kontribuan në projektin tonë. Sidoqoftë, të gjitha tekstet e mbetura (përfshirë këtë) janë përkthyer automatikisht. Meqenëse nuk jemi në gjendje të provojmë saktësinë e rezultateve të mjetit të përkthimit automatik, do të ishim shumë mirënjohës nëse mund të theksonit ndonjë korrigjim të sugjeruar duke na dërguar një mesazh këtu.

Qëllimi ynë

Iniciativa Zgjoni Botën u krijua me qëllim që t’i shërbejë me përulësi zgjimit të njerëzimit për natyrën e tij të vërtetë. Të gjithë filmat dhe meditimet tona të drejtuara janë në dispozicion falas dhe përkthehen në sa më shumë gjuhë që të jetë e mundur për të siguruar që mësimet shumëvjeçare të jenë të lira në dispozicion për të gjithë.

Merrni pjesë

Ne u jemi thellësisht mirënjohës të gjithë mbështetësve tanë, pa të cilët Iniciativa ATW nuk do të ekzistonte.

Ka disa mënyra për tu përfshirë.

Kontributet kreative

Ne jemi gjithmonë në kërkim të artit vizionar të klasit botëror, animacionit, videos dhe muzikës për projektet e ardhshme. Nëse dëshironi të dhuroni përdorimin e veprave tuaja artistike për Iniciativën ATW. Na dërgoni një mesazh këtu.

Kontributet financiare

Mesazh nga Dan dhe Tanya
(në anglisht)

Vizitoni dyqanin tonë dhe shkarkoni video me cilësi të lartë, ose blini versione DVD / BlueRay me gjatësi të plotë.

Regjistrohuni në Patreon ose dërgoni një donacion një herë përmes PayPal.

Ndihmoni shtypin

Synimi ynë është që filmat, faqet e internetit dhe projektet e tjera t’i bëjmë të disponueshëm në sa më shumë gjuhë të jetë e mundur.

Nëse keni aftësi përkthimi dhe keni një kuptim të thellë të përmbajtjes, ne do ta vlerësonim ndihmën tuaj!

Faleminderit!

Ne e vlerësojmë sinqerisht mbështetjen tuaj dhe ju lutemi mos harroni se ndërsa kontributet tuaja janë shumë të dobishme, angazhimi juaj për studimin tuaj është edhe më i vlefshëm.