Filma me titra

Filma dhe media për zgjimin e vetëdijes njerëzore.

Seria jonë e parë dokumentare fituese e çmimeve Inner Worlds Outer Worlds zgjati pesë vjet dhe që nga dalja e saj në 2012 ka arritur mbi 30 milion njerëz në mbi 35 gjuhë. Filmat Samadhi, serialet tona më të fundit, po shijojnë të njëjtën vëmendje të përhapur, dhe disa projekte të tjera janë në proces.

Filmat Samadhi

Samadhi Pjesa 1 – “Maya, iluzioni i vetvetes”

Ky film është një eksplorim pse Samadhi – bashkimi i të gjitha niveleve të vetvetes – është më i rëndësishëm tani se kurrë.

Samadhi Pjesa 2 (Nuk është ajo që mendon)

Ndërsa në fund të fundit është i papërshkrueshëm, ky film tregon se çfarë është realizimi i natyrës sonë të vërtetë ose Samadhi.

Botët e Brendshme, Botët e Jashtme

Botët e Brendshme Botët e Jashtme Pjesa 1 – Akasha

Pjesa e parë e filmit Inner Worlds, Outer Worlds.

Akasha është e pa manifestuara, “asgjë” ose zbrazëti që mbush vakumin e hapësirës.

Botët e Bota Botat e Jashtme, Pjesa 2 – “Spiralja”

Filozofi Pitagorian Platoni la të kuptohet në mënyrë enigmatike se ekzistonte një çelës i artë që bashkonte të gjitha misteret e universit.

Botët e Brendshme, Botët e Jashtme – Pjesa 3 – Gjarpri dhe Lotusi

Spiralja shpesh është përfaqësuar nga gjarpri, rryma poshtë, ndërsa zogu ose lulja e llotusit në lulëzim ka përfaqësuar rrymën lart ose tejkalimin.

Botët e brendshme Botët e jashtme – Pjesa 4 – “Përtej të menduarit”

Jeta, liria dhe kërkimi i lumturisë. Ne jetojmë jetën tonë duke ndjekur lumturinë “atje jashtë” sikur të jetë një mall. Ne jemi bërë skllevër të dëshirave dhe dëshirave tona.