Praktikat e Meditimit të Drejtpërdrejtë

Meditime të drejtuara në zoom

meditations on zoom

Dy meditime të heshtura çdo ditë, përveç ditëve kur ne ofrojmë një sesion të drejtuar

Një orë meditime të drejtuara:
Praktikë jo-dyshe, e ndjekur nga një periudhë për t’u lidhur (Dan ose Tanya kryeson)

Meditime të drejtuara 30 minutëshe:
Teknikat e ndërgjegjes që përqendrohen në kultivimin e qetësisë dhe qetësisë, pasuar nga një periudhë për tu lidhur. (Udhëhequr nga Tanya)

Oraret dhe më shumë informacion në faqen tonë në anglisht

Ne përdorim ID-në tonë të zakonshme të mbledhjes së zmadhuar: 613 111 7777


Hyni në dhomën e meditimit >>

Ofrohet Falas

Të gjithë janë gjithmonë të mirëpritur të bashkohen në komunitetin tonë online. Përveç meditimeve të drejtuara, ne ofrojmë çdo ditë, meditime të heshtura (të drejtuara) të fillestarëve. Meqenëse praktikojmë në heshtje, të gjithë mund të marrin pjesë – gjuha nuk është më pengesë.

Asnjë udhëzim nuk ofrohet gjatë meditimeve tona të përditshme të heshtura një orëshe, ka vetëm një zile në fillim dhe në fund. Takimet ofrojnë një hapësirë ​​për t’u ulur në heshtje, për të dëgjuar një meditim të regjistruar nga Awaken the World, ose çfarëdo që regjistrimi i përshtatet më mirë praktikës suaj.

Ne ju kërkojmë që të jeni sa më pa lëvizur dhe ta mbani audion në heshtje. Pothuajse çdo ditë takohemi për dy seanca në heshtje, me përjashtim të datave kur ne ofrojmë meditime tona të përjavshme, të dedikuara për miqtë tanë që e kuptojnë anglishten.

Ju nuk keni nevojë të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj,

thjesht bashkohuni me ne!

Sesioni tjetër i meditimit fillon në

  • 0Days
  • 0Orët
  • 0Procesverbal
  • 0Sekonda

(Do të ridrejtoheni në versionin anglisht të faqes)

Abonohuni në kujtesat me email

[mc4wp_form id=”13987″]

Zoom është një sistem video konferencash falas, i lehtë për t’u përdorur, i përdorshëm në çdo pajisje. https://zoom.us/
Ju lutemi shkarkojeni dhe provojeni para se të fillojë takimi në: https://zoom.us/j/6131117777