Botët e Bota Botat e Jashtme, Pjesa 2 – “Spiralja”

Çdo shkencëtar që shikon thellë në univers dhe çdo mistik që shikon thellë brenda vetes, përfundimisht vjen ballë për ballë me të njëjtën gjë: Spiralja Primordiale.

Filmi i rrëfyer në anglisht, ju lutemi lexoni këtu transkriptimin.

Versionet në anglisht të Samadhi dhe Inner Worlds, Outer Worlds Film Series janë titruar në deri në tridhjetë e pesë gjuhë shtesë. Në shumicën e rasteve, transkriptet e shkarkueshme janë gjithashtu në dispozicion nga lista më poshtë. Ju lutemi vini re se të gjitha lidhjet mund të mos jenë gati në këtë kohë, pasi ne po punojmë me zell për t'i botuar ato një gjuhë njëkohësisht. Ju lutemi kontrolloni këtë bibliotekë gjuhësh më poshtë për të zbuluar statusin e transkriptit të interesit.